Sjeupke.reismee.nl

Op naar Mole!

Hi there!

Ik schrijf even snel een update voor we de bus hebben richting Mole. Ik zal lekker slapen in de bus, dat weet ik wel zeker!
De afgelopen dagen heb ik wat rondgeneuzeld in Tamale en omstreken. Afgelopen woensdag na het ziekenhuis heb ik geluncht met Cary. In de middag heeft ze me meegenomen naar een inheems dorpje. Toen zij hier in 2006 voor het eerst was is ze begonnen met een project dat inmiddels een beetje uit de hand is gelopen. Momenteel voorziet ze 84 kinderen uit dorpjes van educatie hier in Afrika. Haar partner in dit project heeft haar een beetje laten zitten dus momenteel is ze hier om wat dingetjes te regelen. Het dorpje was echt Afrika, op en top. Leuk en indrukwekkend om te zien. Men is hier zo gastvrij. Ook heb ik een van de schooltjes gezien.

Gisteren heb ik twee andere inheemse dorpjes bezocht.De ene was bekend vanwege haar pottenbakkerij, en de andere vanwege haar skinbutter. Een soort bodylotion dus. In de avond heb ik Lara opgehaald en zijn we gaan uit eten met Hedda en Mirreile. Een klein groepje van 4 die elkaar vanaf de eerste week kennen. Het was heerlijk, zowel het eten alshet gezelschap. Er wordt veel afgelachen doordat we onze ervaringen delen en het weekend beloofd veel leuks. Omdat Hedda gisteren verjaard is had ik een cake geregeld en hebben we in de late avond nog gezongen.
Nu, gaan we snel lunchen en onze bus halen, want dit weekend staat vrij voor Mole!

Liefs, Sanne.

PS, De antibioticakuur lijkt tot dusver aan te slaan dus dank jullie wel voor alle kaarsjes!

Kevin - Travel Active

Hoi Sanne,

Fijn dat inmiddels weer iets gezonder bent. Hoop dat je tot je naar India betreft ook gezond blijft. Ik stuur je snel nog even een e-mail met laatste info over je hotel in Bangalore.

Groetjes Kevin

Ilse

Hallo Sanne

klinkt gelukkig allemaal wat opgewekter dan van de week, hopelijk ben je zo langzaamaan van 'die race' af, je lijkt weer te genieten van alle moois, houe zo !!!
groetjes en knuffels oet Buchte

Simone

Goed nieuws dit, fijn om te lezen :) Hopelijk tot gauw, ben benieuwd hoe je weekend was! Liefs uit Heale ;-) xxx

Anke, jeroen en Lobke

Haa Sis,

ff snel een berichtje voordat ik je petekindje weer in haar lekkere warme bedje ga stoppen!!! Het kleine mup is al niet klein meer... die groeit echt als kool en ze lacht naar iedereen! Had gehoord dat je camera kapot was doordat hij in het water was gevalllen... hoop dat hij het langzaam weer doet! Hoe waren de olifanten, giraffe en wat heb je nog gezien.

Groetjes en een dikke kus van lobke uit limburg