Nieuw land, nieuwe mensen, nieuwe cultuur, nieuwe wereld..
Hello!
Ik wilde mezelf even een korte update sturen voordat ik over een klein uurtje word opgehaald om naar de luchthaven te gaan. Mijn laatste dagen waren prima. Ik heb de laatste dingetjes gedaan die ik wilde:
Ik heb gedag gezegd bij het weeshuis. Ik heb een feestje gevierd de laatste avond in het gastgezin compleet met cadeautjes en taart. ' s Ochtends vroeg heb ik mijn twee huilende broertje en zusje uitgezwaaid en in de middag voor ik in de bus naar Accra stapte mijn gastmama een dikke knuffel kunnen geven. De busrit terug naar Accra was prima, samen met Mireille hebben we er in de nacht zo'n 12 uurtjes over gedaan. Mireille is ontzettend leuk gezelschap en met haar heb ik het dan ook nog gezellig gehad in het Pink Hostel. (Startpunt van mijn Ghana avontuur). Met haar ben ik gister nog even naar de markt geweest en heb ik gisteravond in het gezelschap van onze vriend Chef Bondzie een drankje gedaan. Vandaag zijn we een kijkje gaan nemen in de shoppinmall van Accra, geen geslaagd plan. We hebben te veel armoede gezien om relaxed door dit luxe gebouw rond te lopen. Dalijk brengt ze me naar de luchthaven en morgen zit ook voor haar het er alweer op.
Een gek gevoel, aan de ene kant zal ik het erg missen maar aan de andere kant wacht me heel veel leuks! Ghana is een apart land: Ik zal de vriendelijkheid hier missen. Samen met hun gevoel voor humor, de bijzondere cultuur en haar variende landschap. Hetgeen ik niet zal missen is de vieze stank van het rottend vlees op de kraampjes op markt, de mensen die af en toe net wat te opdringerig zijn en het contstant zweten zonder enige pauze.
De komende dagen zal voornamelijk bestaan uit vliegen, het schrijven in mijn dagboek inhalen.
Dag Ghana, tot de volgende keer. (Volgens de meeste mensen hier gaat die er komen.)
Hallo India, ik laat jullie wat weten zodra ik een mogelijkheid zie tot internet.
Bye Bye..
Goeie reis lieve san!! x
Héé Sanne, Veel succes in India en wachten met veel genoegen op de volgende reisverhalen over dit continent,
Groetjes
he sanne,
zo te lezen gaat het allemaal goed met je daar,en daarom zou ik niet weten wat ik je hier nog moet vertellen dan veel plezier in india !
groetjes Jess
Ben erg benieuwd naar India-verhalen :)
xxxxxx